• (415) 899-8456
  • CHAT ONLINE
  • 63 °

Our Blog

Feb 25, 2021
No Comment

Activiteiten en workshops

https://cortijolacubertilla.wixsite.com/cortijo-la-cubertill

https://atelierwilliam.wixsite.com/atelier-estudio

https://schildervakantiewil.wixsite.com/schildervakantie-wil

Hieronder staan verschillende activiteiten en workshops beschreven, druk op continue reading om alles te kunnen bekijken.

Mountainbiken

Volop mogelijkheden om te mountainbiken. Er ligt een gecertificeerde route op 100 meter van ons huis (Fuente-Tójar ruta de los barrancos 13,42 kilometer – Middelmatig) en de Via Verde (zie Fuente-Tojar en omgeving) is ook in de buurt. Er is de mogelijkheid om een mountainbike te huren.

Huur mountainbikes

€ 18                 1 dag

€ 30                 2 dagen

€ 120             1 week (geen transportkosten)

Transportkosten € 25 maar als de groep uit 6 personen of meer bestaat is het transport gratis naar onze accommodatie. De mountainbikes komen vanuit Dona Mencia, 25 km van ons vandaan.

Wandelen

Er zijn volop mogelijkheden om te wandelen, zowel dichtbij als verder weg. Zo kun je bijvoorbeeld de Caminito del Rey bewandelen. Een schitterende tocht over een pad dat aan de zijkant van de berg hangt. U kunt toegangskaarten reserveren via https://caminitodelreymalaga.com/en/tickets/ (1,5 uur met auto, 140 km) Verder heb je bij Antiquera een prachtige wandeling door de kalksteenrotsen, genaamd ”El Torcal”, deze is gratis en alleen al de weg met de auto naar boven is schitterend. (1,5 uur met de auto, 100 km). Maar ook hier in de buurt is het erg mooi om te wandelen en aangezien wij in de campo (buitengebied) wonen ben je al meteen in de natuur zo gauw als je de cortijo verlaat. Enkele voorbeelden : Fuente Tójar-Cerro de la Cabeza-El Solvito-Fuente Tójar 12,43 kilometer – Middelmatig. Fuente-Tójar Ruta de los Barrancos 10,88 kilometer – Middelmatig

Een uitstapje naar de Cerro de las Cabezas het museum en het dorp met picknick (ongeveer 4 a 5 uur):

We brengen eerst iedereen per auto naar het dorp. In het dorp gaan we naar de muurschilderingen kijken. Deze hebben allemaal iets te maken met Fuente-Tojar. Daarna wandelen we naar het museum. In het museum zien we de voorwerpen die men hier in de omgeving gevonden heeft. Vanuit het dorp lopen we naar een oud archeologisch gebied (ongeveer 30 a 45 minuten lopen). Hier was een nederzetting van een Iberisch-Romeinse stad. Behalve de nederzetting heb je hier een erg mooi uitzicht op de omgeving. Van hieruit lopen we terug naar cortijo La Cubertilla (ongeveer 30 a 45 minuten lopen). Natuurlijk word een drankje niet vergeten en gaan we ergens op een mooie plek onderweg picknicken (lunchen).

Prijs : € 20 euro (All-inclusief)

Prijs inclusief koffie/thee etc op terras en inclusief picknick.

Starttijd : 10 .00/10.30 uur

Barbecue:

Tijd : van 20.00 uur tot 23.00 uur

Prijs: € 25 euro p.p.

Prijs all-inclusief (vlees, salades en drank)

Een avondje lekker barbecueën onder het genot van een lekker drankje.

Eten met de gastheren :

Starttijd : 18.30 a 19.00 uur (in overleg)

Prijs: is afhankelijk van het menu van de dag ( de prijzen zullen rond de € 15 euro per persoon liggen).

Prijs inclusief maaltijd en 2 consumpties (bier, wijn, of fris)

Iedere week ligt er een weekmenu in Uw accommodatie. Mocht U willen deelnemen, dan moet U minimaal 2 dagen van te voren doorgeven dat U wilt deelnemen aan de tafel van de gastheren, met hoeveel personen U deelneemt en wat U wenst te drinken.

Ontbijt :

Hiervoor hebt U twee mogelijkheden

Ontbijt aan de tafel van de gastheren

Ontbijt bij Uw accommodatie

Tijd : tussen 07.00 en 10.00 uur.

Ontbijt aan de tafel van de gastheren, in overleg aanvangstijd.

Ontbijt bij Uw accommodatie, U geeft van te voren een tijd op wanneer U het ontbijt bij Uw accommodatie wilt ontvangen.

Prijs : € 5 per persoon.

Prijs is all inclusief alleen als U het ontbijt bij Uw accommodatie wilt moet U zelf koffie en/of thee zetten (Faciliteiten en koffie en thee is aanwezig in U appartement of huis).

WORKSHOPS

Monotype afdrukken :

Tijd: van 10.30 tot 15.30

Prijs: € 25 euro pp per dag.

Inclusief alle materialen, een lichte lunch en drinken (koffie, thee of een frisdrank).

Je maakt een tekening met speciale neocolors op een transparante ondergrond die eerst wordt geschuurd en voorbewerkt met een emulsie. Het papier waarop u gaat afdrukken, is doorweekt. Je haalt het papier uit het water en dep het papier droog, maar zorgt ervoor dat het vochtig blijft. Dan zetten we alles bij elkaar en persen we de tekening erin.

Schilderen op hout met olie of acrylverf :

Tijd: van 10.30 tot 15.30

Prijs: € 25 euro pp per dag

Inclusief alle materialen, een lichte lunch en drinken (koffie, thee of een frisdrank).

Je bedenkt en tekent wat je op het hout wilt schilderen. Het hout bestaat uit een snijplank. Daarna maak je dezelfde tekening met gesso op het hout, waarna je het gaat schilderen met olieverf of acryl.

Tassen beschilderen met textielverf :

Tijd: van 10.30 tot 15.30

Prijs: € 30 euro pp per dag

Inclusief alle materialen, een lichte lunch en drinken (koffie, thee of een frisdrank).

Je bedenkt en tekent wat je op jou tas wilt schilderen. Het hout bestaat uit een snijplank. Daarna maak je dezelfde tekening met gesso op het hout, waarna je het gaat schilderen met olieverf of acryl.

Schilderij maken in popart stijl

Tijd: van 10.30 tot 15.30

Prijs: € 30 euro pp per dag

Inclusief alle materialen, een lichte lunch en drinken (koffie, thee of een frisdrank).

Je moet 3 weken voor jou workshop een duidelijke foto van jezelf of iemand anders, een huisdier of een landschap aanleveren per email. Een ruime keuze en het is aan jou. Daarnaast kunt u optioneel nog eventueel één tot maximaal 3 à 4 kleuren doorgeven waarin u het werk wilt uitvoeren. Het formaat waarin je het schilderij maakt is 30 x 40 of 40 x 50. Ik zorg ervoor dat je foto op het canvas wordt getekend zodat je bij aanvang van de workshop direct aan de slag kunt. Op de dag van de workshop schilder je onder begeleiding met acrylverf.